LoL RP yarışması başladı!
LoL bilginizi ölçemeye ve sonunda 400 RP kazanmaya ne dersiniz?

RP Yarışmasına katılmak için tıkla

Sezon Öncesi Oynanış Gündemi: 4 Aralık

Sezon öncesi dönemde LP ve yeni getirilecek olan ek çalışmalar hakkındaki ilerlemeler.

3yıl


Ön Bilgilendirme : 

Bu yazıda genel olarak oyuna henüz geleceÄŸi kesin olmayan, gelecek için yapılan çalışmalardan bahsediyoruz. 

Sezon Öncesi Dönem'de LP Kazancı : 

Yeni sezon baÅŸlamadan önce LP sisteminde gidilen deÄŸiÅŸikliler herkesçe biliniyor. Bunlardan bazıları hemen fark edilirken (mesela ligler arasındaki serilerin kaldırılması) bazıları fark edilmemiÅŸ(eÅŸleÅŸtirme iyileÅŸtirmeleri gibi ) Bu sistemi oyuna eklerken elbette bazı aksaklıklarla karşılaşılmış ama onun zaten sezon baÅŸlamadan oyuna eklenmesinin sebebi de bu. 

Yani artık yeni sezonda seri güncellemelerinde sürekli aynı ligde kalmak gibi bir derdimiz olmayacak ve iyileştirilirken hatayla karşılaştırılan bazı durumlar Ocak ayında tamamen doğru bir şekilde çalışacak. Tabii bunun gerçek kararını oyuncular olarak biz vereceğiz.

Yeni sezon için yapılan deÄŸiÅŸiklilerle beraber ortalama bir LP kazanma ve kaybetmenin biraz daha stabilize çalışmasını bekliyoruz. Ocak ayında yapılacak olan sıfırlama ile aslında ÅŸuan ki ligine yakın bir lige sahip olabileceÄŸini düşünüyorlar. Aslında bu seri güncellemelerinin kaldırılması ile birlikte oyuncular daha hızlı tırmanabileceÄŸini düşünüyoruz. 



Ek çalışmalar ve ilerlemeler :

 1. Öncelik - Genel oyun saÄŸlığı ve akışı
- Şu anda kartopu etkisi ve oyunun uzunluğundan memnun olduklarını belirten Riot Games, anlık hasarı da 10.24'teki güncelleme değişikliklerinden sonra iyi bir noktaya getirdiklerini ekliyorlar.

 2. Öncelik - Bir bütün olarak konum ve sınıf dengesi 
- İlk başladığımız da bazı sınıfların çok güçlü bazılarının da çok zayıf olduğunu gördük. Umuyoruz ki 10.25 güncellemesinde bunu daha dengeli bir noktaya getireceğiz.
 
 3. Öncelik - Bireysel eÅŸya seçimleri, can ve tatmin edicilik 
- Aldığımız sonuçlar şampiyonların neredeyse tamamı için olumlu. Şampiyonların epey çeşitli seçenek ve dizilimleri olabileceğine inanıyoruz. Ayrıca ilkbaharda getireceğimiz ilk yamalar, yeni sistemin tam potansiyeline ulaşmasını sağlayacak ve daha fazla değişiklik olacak.

  

  Bu yazımızın sonuna gelirken LoL'ün her geçen gün yenilendiÄŸine ve önümüzde ki günler de daha çok yenileneceÄŸine hep birlikte ÅŸahit olmak dileÄŸiyle...

   SaÄŸlıcakla kalın.