LoL RP yarışması başladı!
LoL bilginizi ölçemeye ve sonunda 400 RP kazanmaya ne dersiniz?

RP Yarışmasına katılmak için tıkla

10.24 Yama Notları

Yama Notları

3yıl
Neredeyse eşya sisteminin tamamen değişmesinin ardında gerekli düzenlemeler, güncellemeler ile birlikte gelen bu yeni yamada ki değişiklikler işte karşınızda.



* Yeni Seri Kostümler 24 Kasım 2020 tarihinde çıkıyor.

Åžampiyonlar : 

  Amumu : W sunun zamanla verdiÄŸi hasar azaltıldı. Yeni eÅŸyalar ile bir anda güçlü hale gelen Yalnız firavunumuz artık eÅŸya güncellesinden verdiÄŸi hasarı azaltıyoruz.
Hecarim : Pasifinin ilave hareket hızını ekstra hasara döndürme etkisi artık azaltıldı. E yeteneğinin ilave hareket hızı ileri seviyeler için azaltıldı ve hataları giderildi.

Kalista    : Q yeteneÄŸinin ciÄŸerinin sök aktarmasının etkileyen o hata ve E yeteneÄŸinin hasar oranını etkileyen hata giderildi

Kayle      : Aslında çok bir deÄŸiÅŸiklik yok ama biz yine de yazalım. Pasifinin ilave saldırı hızı düşürüldü ama azıcık. Her yetenek günü için yüzde 1.

Samira    : Pasifinin yakın dövüşteki saldırılarının ilave hasar oranı azaltıldı, hareketsiz bıraktığı zayıf rakiplere yönelik atılmasının menzili de azaltıldı.
Tryndamere : Tryn artık daha az kritik vuruşu yapıyor bu yüzden de hasarı artıyor. Q'nun ilave saldırı gücü arttı ve %1 eksik can başına sağladığı ilave saldırı gücü arttı.
Varus  :  Q'nun Maraz yükü patlamasının bekleme süresinde azalması kalktı; Q ile patlatılan Maraz etkilerinin verdiÄŸi hasar artık Varus'un güç toplama süresine baÄŸlı olarak artıyor (en fazla %50); Q artık tamamen güç topladığında kritik vuruÅŸ metni gösteriliyor. W'nun ilave hasarı azaldı; rakip ÅŸampiyonların ve destansı canavarların üstündeki Maraz yüklerini patlatmak artık tüm temel yeteneklerin bekleme sürelerini Maraz yükü başına, azami bekleme sürelerinin %12'sine eÅŸdeÄŸer miktarda azaltıyor. R artık Varus'u kullanım baÅŸlangıcında hedeflenen yöne doÄŸru çeviriyor; atış hızı azaldı.
Yasuo  : Pasifinin ktrik vuruÅŸ ihtimali katlaması artık Guinsoo nun Hiddeti nin isabet etkisi hesaplamarından sonra gerçekleÅŸecek.

Yone        : Pasifinin ktrik vuruÅŸ ihtimali katlaması artık Guinsoo nun Hiddeti nin isabet etkisi hesaplamarından sonra gerçekleÅŸecek.

EÅŸyalar : 
Mahvolmuş Kralın Kılıcı : Fiyatı 3200 altına çıktı ve saldırı hızı %25 e düştü
Kozmik Hızlandırıcı  : Yetenek gücü 75 e çıktı 
Uğursuz Koruma : Yakma hasarı : azamin canının %1.2 sine eş olacak şekilde azaltıldı
Kararma  :  Bekleme süresi  yakın dövüşçüler için 8, menzilliler için 16 saniyeye çıktı 

Közbıçak : Mutlak sömürü etkisi %10 a düşürüldü alan etkili hasar da buna dahil

Dolukılıcı : Mutlak sömürü etkisi %10 a düşürüldü alan etkili hasar da buna dahil

Canbiçen  : Saldırı gücü 50 ye çıkartıldı

Kraken Katili : Saldırı gücü 65 e çıktı, Ejderin fedakarlığının saldırı gücü 85 e çıktı, hasar oranı 45 e çıktı ve hatası giderildi.

Liandry'nin Istırabı : Hasar oranı %1.5 e düştü

Lich BoÄŸan  : Hasar oranı %40 a düştü

Luden'in Çığlığı : Hareket hızı %15 e düştü ve hasar oranı %10 a düştü

DinçleÅŸtirici Aytaşı  : Hatası giderildi , iyileÅŸtiresi düşürüldü (Takım arkadaşı 1-18 seviye iken 60-90 can , çatışmada geçen her saniye %25 can artar (en fazla %100))
Nashor'un Dişi : Hasar oranı %20

Gece Tırpanı  : Hasarı  1-18 sevilerinde 125-200 büyü hasarına düşürüldü

Hextech Füzekemer : Hasarı 175-200 e ve hareket hızı %50 ye düşürüldü

Hayalet Dansçı  : Fiyatı 2700 Altına düştü ve pasifi 3 saniyeye çıkartıldı.

Sinsi Pençe  : Saldırı gücü 60 a çıkarıldı ve Ornn'un kumkuÅŸunun pençesinin saldırı gücü 80 e çıkarıldı

Vadiyaran  : Hasarı saniyede %2(en fazla %10) ÅŸeklinde düşürüldü

Yılan DiÅŸi  : Hasarı 70 e çıkarıldı